Gsm en Tablet

Gsm of Tablet op de grond gevallen? Batterij snel leeg? Microfoon defect?
Wij kunnen uw Gsm of Tablet terug herstellen!
Ook voor nieuw of tweedehands toestellen bent u bij ons op het juiste adres!

Gsm en Tablet Reparatie

Claesen Computersystems is expert in reparaties van smartphone of tablets. Ondanks dat dit compacte toestellen zijn, met gesofisticeerde technologie, herstelt onze reparateur zowat alle toestellen en tablets die er vandaag op de markt zijn. Voor specifieke onderdelen of het herstellen van uw smartphone of tablet bent u bij ons dus aan het juiste adres! We hebben steeds de meest voorkomende onderdelen op voorraad. De meeste reparaties zijn klaar binnen het uur. Bij het maken van uw toestel hanteren wij steeds zeer voordelige tarieven.

VerkoopTweedehands Iphones

Een refurbished iPhone is het beste alternatief voor nieuw. Elk iPhone wordt namelijk op 50 punten gecontroleerd. Hierdoor heb jij de zekerheid dat jouw iPhone technisch 100% in orde is. Uiteraard mét 2 jaar garantie én voor een aantrekkelijke prijs!

Refurbished iPhones van uitstekende kwaliteit

Een iPhone staat synoniem aan klasse en kwaliteit. Het naadloze en luxe ontwerp maakt van een losse iPhone een design product van hoge kwaliteit. Ieder iPhone-model is verkrijgbaar in verschillende kleuren. En vooral bij de latere modellen zien we dat deze kleuren net dat beetje extra luxe geven aan de iPhone. Zo heeft de standaard smartphonekleur plaatsgemaakt voor: Space-Gray, (Rosé) Gold en Silver

De kwaliteit waarom Apple bekend staat, wordt bij refurbished iPhones uiteraard gewaarborgd. Veel mensen denken bij refurbished aan een tweedehands iPhone. Alleen is dat niet hetzelfde! Een gebruikte iPhone kopen bij een particulier betekent vaak dat je niet weet wat je krijgt. De buitenkant kan perfect zijn, maar de binnenkant kan een totaal ander verhaal zijn. Het risico op mankementen is hierdoor groot én vaak krijg je geen garantie. Voor reparatiekosten draai je zelf op.

Kies de juiste opslagruimte voor jouw refurbished iPhone

Hou er rekening mee dat het geheugen van jouw refurbished iPhone niet uitbreidbaar is. Koop je een iPhone los met bijvoorbeeld 16GB, dan is dat de opslagruimte die jij tot je beschikking hebt. Vooraf is het dus verstandig om goed na te denken hoeveel ruimte je nodig hebt voor al jouw foto’s, appjes en andere bestanden. iPhones met minder geheugen zijn vaak de goedkope iPhones, maar het kan ook betekenen dat je dus te weinig opslagruimte hebt.

Natuurlijk kan u ook bij ons terecht voor NIEUWE toestellen!

Meer weten over onze diensten?
Onze verkoopsmedewerkers staan klaar om u geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden en samen te zoeken naar een oplossing op maat van uw behoeften