Desktop PC's enLaptops

Ons team helpt u graag de juiste keuze te maken bij de aankoop van uw nieuwe laptop, desktop, printer, software en hardware.
Wij adviseren door ons geselecteerde en goedgekeurde merken en staan dan ook achter de kwaliteit en garantiebeleid van ieder product.

Desktop PC's

Wij helpen u om de perfecte combinatie van prijs/kwaliteit te vinden naar uw noden van een nieuwe PC.
Door een nauwe samenwerking met diverse leveranciers zijn wij in staat voor ieders budget en nood de perfecte configuratie aan te bieden.

Ook voor defecten kan u natuurlijk bij ons terecht!
Een PC herstelling hoeft niet noodzakelijk duur te zijn. U moet dus zeker niet zelf aan de slag gaan of uw buurman raadplegen om erger te voorkomen. U kan met een gerust hart uw PC binnen brengen zodat wij deze voor u op gepaste wijze kunnen herstellen. Als service backuppen wij Uw mails of documenten (waar mogelijk) zodat u zeker geen data kwijt raakt. Tevens werken wij met vaste forfaits en komt u zo niet voor verassingen te staan wanneer u uw pc terug komt afhalen.

Laptops

Werkt u liever mobiel, heeft u geen plaats voor een desktop of houd je het liever simpel?
Wij hebben steeds een assortiment aan best verkochte recente laptop's in onze winkel. Tevens kunnen wij van de meest bekende merken alle laptops in 1 dag bij ons krijgen.
Laptop herstellingen is voor ons natuurlijk ook geen enkel probleem!
Scherm gebroken, harde schijf gecrashed, batterij defect,... Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Tevens kunnen wij voor veel merken originele onderdelen bestellen om de batterij, het scherm, toetsenborden, enz te vervangen
Meer weten over onze diensten?
Onze verkoopsmedewerkers staan klaar om u geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden en samen te zoeken naar een oplossing op maat van uw behoeften