Wi-Fioptimalisatie

Wij zorgen dat u nooit buiten bereik bent

In de huidige tijd zijn we continue mobiel, dit vraagt voor een betrouwbaar draadloos netwerk over onze gehele werkplek of in ons hele huis.
Jammer genoeg met de huidige isolatienormen en het toenemend ijzer in onze woningen en bedrijven zijn er enorm veel stoorzenders voor ons draadloos netwerk.
Wij kunnen uw netwerk verbeteren en zorgen dat u in 1 groot netwerk vrij kan rondlopen zonder onderbrekingen.
Ook hebben wij een zeer aantrekkelijk systeem voor kleine ondernemingen om al uw klanten GRATIS RECLAME voor u te laten maken tijdens hun verblijf in uw zaak.

Wi-Fi in huis

Niets zo frustrerend als op de plaats waar u het meeste zit net niet genoeg signaal te hebben voor uw Wi-Fi verbinding. Wij lossen dit graag voor u op!

Bedrijfs Wi-Fi

Na een kennismaking van uw kantoor en bedrijfsruimte kunnen wij een voorstel doen om 1 groot Wi-Fi netwerk te maken met zowel 2.4Ghz als het supersnel 5Ghz waar nodig. Dit met oog op perfecte dekking voor de gebruikers

Facebook Wi-Fi

Voor zaken waar regelmatig klanten komen kunnen wij een interessant systeem voorzien met Facebook Wi-Fi. Hierbij krijgt de klant gratis Wi-Fi op voorwaarde dat hij zich incheckt op uw bedrijfsfacebookpagina.
Meer weten over onze diensten?
Onze verkoopsmedewerkers staan klaar om u geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden en samen te zoeken naar een oplossing op maat van uw behoeften